مشاوره حقوقی رایگان - شکایت محجوریت

سلام خسته نباشید
من سه تاخواهردارم که رفتن ازپدرم توقسمت سرپرستی دادگاه ازپدرم درمورد محجوریت پدرم گفتن وقسمت سرپرستی درنامه ایی به کلانتری خاسته که پدرم به پزشکی قانونی رفته ومعاینه بشودمن پدرم روبردم برای معاینه پزشکی قانونی ومهاینه کرده تومعاینه که جوابشوکه برای کلانتری وسرپرستی نوشته که پدرم دارای مشکل اعصاب وروان نبوده وهم مشاهیر وسلامت دارند من جواب نامه رابرای کلانتری بردم که انهابه سرپرستی دادگاه بدهند میخاستم بدونم الان سرپرستی ودادگاه چه تصمیمی میگیرن چون تاالان هیچ خبری نشده دیگه میخاستم در این باره راهنمایییم کنید خیلی ممنون
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده پدر شما محجور اعلام نمی شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه چون پزشکی قانونی اعلام کرده است پدر شما از نظر عقلی و روانی سالم است سرپرستی با درخواست محجوریت موافقت نخواهد کرد و پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مشگلی ندارند ایشان و صدور حکم حجر ایسان رد خواهد سد به نفع شما

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خواهان میتوانند به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایند و دوباره بیماری پدر بررسی خواهد شد
و بعد از صدور نظریه تکمیلی ، دادگاه با توجه به نظریه پزشکی قانونی و سایر مستندات رای صادر خواهد کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت بخیر خدمت شما کاربر گرامی نظر پزشکی قانونی باید ملاک عمل قرار بگیرد و هرچند که نظر پزشکی قانونی لازم الاتباع برای سرپرستی نیست ولی چون مرجع قانونی و رسمی در این گونه موارد است به نظر اداره محترم اهمیت زیادی داده میشود همچنین در هر صورت دادگاه است که درباره حکم محجوریت تصمیم گیری می‌کند که قابلیت اعتراض نیز دارد و موارد اعتراض برای طرف وجود دارد با اینکه باید دانست حکم محجوریت یک اثر وضعی دارد و ممکن است در طول زمان تغییر کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با این وصف موضوع محجور شناخته شدن و قیمومت منتفی میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میشود به نظر پزشکی قانونی اعتراض کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود نتیجه بستگی به مکتوبات پرونده دارد
باید دید دلیل دیگری دال بر محجوریت‌ در پرونده وجود دارد یا خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر شما از نظر عقلی و روانی سالم است بنابراین نتیجه نمیگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید صبر کنید و منتظر جواب پزشکی قانونی باشید