مشاوره حقوقی رایگان - مجنونیت

من خانه ای با وکالت تام اختیار معامله کردم و حتی سندم زدم بعد سه سال امدن حکم مجنونیت گرفتن می خواهن ابطال کنن در صورتی که فرد 50 سال دارد تا حالا هم دنبال مجنونیت نرفته میخوام بدونم میتونن ابطال کنن در ضمن فرد به مدیه مجنویت خدمت سربازی رفته گواهی راهنمایی رانندگی داره چندین معامله مختلف انجام داده نمرات ریاضی در دوران تحصیلش 18 میباشد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر حکم محجوریت بگیرند بله قابل ابطال است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر شخص در زمان معامله محجور بوده می‌توانند آن را باطل کنند.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام در صورت محجوریت تمام معاملاتی که انجام داده‌اند باطل میباشند

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام اگر حکم محجوریت بگیرند بله قابل ابطال است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت صدور حکم حجر می توانند جهت ابطال اقدام کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت اثبات محجوریت می‌توان نسبت به ابطال آن اقدام نمود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر محجوریت اثبات سود جهت ابطال میتوان اقدام کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تاریخ مجنون بودن وی باید در گواهی پزشک قانونی و حکم حجر مشخص باشد تا بر معامله شما تاثیر بگذارد . برای توضیح بیشتر تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورت اثبات مهجوریت ایشان باطل میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر حکم حجر صادر بشود معامله باطل خواهد بود
شما باید اثبات نمایید که در تاریخ امضا مبایعه نامه و امضا سند در دفترخانه ، ایشان محجور نبوده و ..