مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

سلام و عرض خسته نباشید
پدرم من در حال حاضر 80 سال سن دارد پسر بزرگتر همه دارایی پدرم را به اسم خودش زده است میخواستم بپرسم الان که پدر من در بستر بیماری هست میتوانم بعد از فوت او اقدامی انجام دهم یا نه ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نیاز به برسی دارد
می توانید حجر پدرتان را اثبات نمایید و معاملات ایشان را باطل کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید برای پدرتان حکم حجر بگیرید اگر تایید بشه پدرتان در زمان انتقال اموال به نام برادرتان محجور بوده در این صورت امکان ابطال معاملات وجود دارد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

الان اقدام کنید حجر پدر را باید در زمان‌معامله اثبات کنید تا باطل شود.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بر چه مبنایی این عمل را انجام داده اند بموجب وکالت نامه یا مورد دیگری؟ دقیقا به این امر اشاره نکردید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر

الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید کسی نمبتواند مدعی شود
اگر پدر محجور است نسبت به صدور حکم حجر اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید ابتدا دادخواست اثبات حجر پدر را در دادگاه اقامه نمایید
و سپس در صورت صدور حکم حجر ایشان ، دادخواست ابطال انتقال اسناد رسمی را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا دادخواست دهید و گواهی انحصار وراثت بگیرید و سپس دادخواست تقسیم ترکه و تعیین سهم الارث هر یک از وراث حین الفوت دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر چنانجه در صحت و سلامتی انتقال داده باشند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هر اقدامی را الان انجام بدهید بهتره مثلا دادخواست صدور حکم محجوریت پدر را از چند سال قبل بدهید