مشاوره حقوقی رایگان - مجنونیت

سلام و خسته نباشید
میخوام بدونم کسی که بعد 50 سال بره دنبال حکم مجنونیت و پزشک قانونی تایید کنه در صورتی که خدمت سربازی رفته باشه و گواهینامه راهنمایی رانندگی داشته باشه و حتی چندین معامله هم خودش انجام داده باشه بعد وکالت بده به کسی خونه اش را بفروشد بعد چند سال که سند خورده باشه میتونی شکایت کنه ابطال کنه معامله رو

پاسخ ها :

ابراهیم پارسا مهر

ابراهیم پارسا مهر :

استان :

سلام. باید دید دادگاه در حکم محجوریت تاریخ حجر را از چه زمانی تعیین کرده. از تاریخ حجر مرقوم در دادنامه هر نوع معامله ای قابل ابطال است و معترض باید در قالب ماده 417 قانون دادرسی مدنی نسبت به آن باید در قالب اعتراض ثالث ، اعتراض دهد.‌

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از تاریخ حجر هرمعامله ای قابل ابطال است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تاریخ مجنون شدن در حکم حجر و نظر پزشک قانونی درج می شود از تاریخ حکم حجر تمام معاملات وی قابل ابطال هستند.
ذینفع حق دارد اعتراض نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر معاملات در زمان جنون واقع شده قابل ابطال است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات حجر تمام معاملات بعد از حجر باطل و بلااثر است.
شخصی که وکالت داده می تواند از وکیل ثمن معامله که به وکالت انتقال داده را بگیرد.