مشاوره حقوقی رایگان - کفالت مادر

سلام وقتتون بخیر
بنده متولد 1380 هستم حدودا 10سال بود که پدرو مادرم جدا زندگی میکردن که تازه برج 11/1401طلاقشون صادر شد در این مدت من با مادرم بودم که متاسفانه ایشون تصادف کردن و حافظشونو از دست دادن مادر بزرگم غیم ایشون شدن ولی طول این مدت من خرجی میرسوندم الان هم شرایطشون همچنان بده از طرفی تک فرزندم و 3سال غیبت دارم واین اتفاق حدود 5سال هست که برای مادرم افتاده ایا میتونم برای معافیت از کفالت مادر استفاده کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

درخواست معافیت مطرح نمایید و بررسی خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است امکان پذیر نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سازمان نظام وظیفه پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر امکان ندارد ولی جهت اطمینان از نظام وظیفه پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید به محض رسیدن به سن 18 سالگی اقدام می کردید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

موارد معافیت از طریق کفالت در قانون نظام وظیفه عمومی آمده است و اولین شرط آن نداشتن غیبت از خدمت سربازی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای معافیت اصولا نباید غیبت داشته باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

هر فردی که بخواهد این نوع معافیت را بگیرد باید دو شرط اصلی را رعایت کند. اول آن که مادرش فاقد همسر باشد. یعنی یا پدرش فوت کرده باشد و یا مادر از همسرش جدا شده باشد، یعنی سرپرستی نداشته باشد.

شرط دوم این است که متقاضی به سن 18 سالگی رسیده باشد.

نداشتن غیبت سربازی نیز شرط سوم استفاده از معافیت کفالت مادر است. لذا شما برای دریافت این معافیت باید بلافصله بعد از رسیدن به سن 18 سالگی اقدام کنید.

دریافت این معافیت کمی راه دشواری دارد اما با توجه به راهنمایی های مشاورین ایران تحصیل این راه دشوار را می توان هموار کرد و سریع تر به مقصود مورد نظر رسید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا اشخاصی که غیبت غیر موجه داشته باشند نمیتوانند از معافیت کفالت اشتفاده کننداکر غیبت خودرا مستندا موجه نمایید امکانپذیر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سازمان نظام وظیفه موضوع را پیگیری نمایید