مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خدمت

سلام من سرپرست مادرم هستم و مادرم کسی دیگه ای رو به جز من نداره و الان سرباز زندان ام به دلیل غیبتی که داشتم من رو معاف نکردن از یه طرف فشار روانی اونجا برام غیر قابل تحمله واز طرف دیگه همیشه به فکر مادرمم و قصد دارم بعد مرخصی به یگان بر نگردم خواهش میکنم یه راهی بگین که بتونم کفالت مادر پیرم رو بگیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما تنها فرزند و یا فرزند ارشد پسر وی هستید و یا از کارافتادگی مادر را میتوانید با توجه به دلایل و ازمایشات بالینی ب اثبات برسانید درخواست کفالت مادرتان را نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست خود را مطرح نمایید تا در کمیسیون بررسی گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با توجه به فراری بودن از کفالت نمی توانید استفاده نمایید علی ایحال در کمیسیون مطرح نمایید