مشاوره حقوقی رایگان - حکم فوت فرضی

بنده متولد 76 هستم و پدر بنده متولد 42
ایشان از اسفند ماه سال 92 تا به امروز غایب و مفقود هستند، در تمامی روزنامه ها به تعداد بالا آگهی چاپ شده و جلسات دادگاه زیادی انجام شده ولی همچنان خبری نشده است.
یک برادر بزرگتر دارم که معافیت پزشکی گرفته و چند سال هست مزدوج و دور از خانواده است و یک خواهر کوچکتر هم دارم.
با توجه به اینکه من تا شهریور 1402 معافیت تحصیلی بنده به سبب کارشناسی ارشد دارم، به دنبال انجام کارهای معافیت بودم در صورت امکان.
خواستم ببینم آیا با شرایط فعلی امکان درخواست فوت فرضی و اخذ معافیت کفالت مادر هست یا خیر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سن پدرتان تا امروز از 70 سال گذشته میتوانید با ارایه مدارک برای موت فرضی تقاضا دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام صدور حکم موت فرضی ، یک سال طول میکشد