مشاوره حقوقی رایگان - چک ربا

سلام
ببخشید شخصی چکهای من رو که من صادر میکردم و ایشون بابت شغلی که داشتن پاس میکردن ولی گویا به مشکل مالی برخوردن و چک من رو بابت ربا خرج کردن که چکهای من برگشت خوردن و ایشون بابت ربا شکایت کردن و رباخواری را اثبات کردن و در زمان شکایت چکهای من هم در لیست چکهایی که بابت رباخواری داده بودن، بوده
سوال من اینه تکلیف چکهای من چی میشه؟
آیا من بعد از ثابت شدن رباخواری باز هم باید چکها رو پاس کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید وارد پرونده بشوی و شکواییه طرف را مطالعه کنی اصولا شما یکی از طرفین پرونده هستید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز شما لعداز اثبات ربا و عدم بدهکار بودن شما که به موجب رای دادگاه به اثبات میرسه باید بعدش یک دادخواست ابطال و استرداد چک به نحاکم حقوقی ارائه بدید که بعدا بتونید با رای دادگاهی مه میگیرید درسیستم بانکی سوء اثر کنید.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام نه نیازی به پاس کردن چک ها نیست به استناد پرونده و رای می توانید جلوی تضییع حقتان را بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر ربا ثابت شود نیازی به پاس کردن چک ها نیست فقط باید چک ها را باطل کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شما می توانید با ارائه حکم رباخواری دادخواست استرداد لاشه چک بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر بعد از اثبات ربا و مجازات رشوه نیاز نیست

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بستگی به رای قطعی دادگاه دارد اگر رای قطعی کیفری مبنی بر اثبات ربا خواری باشد شما می بایست دادخواست استرداد لاشه چک و ابطال آن مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ربا ثابت شود نیازی به پاس کردن چک ها نیست فقط باید چک ها را باطل کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورتی که ربا خواری به اثبات برسد میتوانید علیه دارنده چک ها دادخواست استرداد لاشه چک مطرح و با ارائه به بانک رفع اثر نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر اگر ربا اثبات شود دیگر ملزم نیستید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر چک شما جز لیستهای ربا خواری باشد بنظر قابل استرداد است اگر ربا ثابت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سوالتان خیلی کلی می باشد اما شما مطابق چک و اسناد تجاری مسئول پرداخت چک می باشید