مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به جان و مال

عرض سلام خسته نباشید به همه وکلای زحمتکش کشور...
متاسفانه یکی از برادران بنده تصادف منجر به فوت داشتن که مقصر حادثه راننده موتور سیکلت دیگری بوده و ایشان بدون مدارک فوق بوده...حالا کارهای اولیه انجام شده و درخواست تجدید نظر خواهی هم انجام شده ونامه صندوق خسارت های بدنی ارسال شده . سوال بنده این مدت پرداخت و چون در ماه حرام این حادثه رخ داده مبلغ تعیین شده حدود چقدر است.با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان دیه را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مبلغ دیه در ماه های حرام 800 میلیون تومان می باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مدت را خدا می داند ولی مبلع دیه فوت در ماه حرام در سال 401 حدود 800 م تومان است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مبلع دیه فوت در ماه حرام در سال 401 حدود 800 م تومان است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در ماه حرام فوت شده باشد دیه به نرخ سال 1401 هشتصد میلیون تومان می باشد.
پرداخت دیه از صندوق زمان مشخصی ندارد و بستگی به پیگیری شما دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر هم حادثه و هم فوت هر دو در ماه حرام باشد 1/3 به مبلغ دیه اضافه خواهد شد
و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تغلیظ خواهد شد و میزان 800 میلیون تومان است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر دیه را در این سال دریافت کنید 800 میلیون تومان

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دیه فوتی در ماهی حرام یک سوم اضافه میشود

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام مشمول تغلیظ دیه شده و طبق دیه سال 1401 دیه800 میلیون تومان میشه زمان آن خیلی مشخص نیست و باید پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تغلیظ دیه اتفاق خواهد افتاد و یک سوم دیه از حد معمول بیشتر می شود یعنی دیه 600 میلیون تومان به 900 میلیون تبدیل خواهد شد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مبلغ دیه در ماه حرام 800 میلیون تومان است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یک سوم به دیه کامل اضافه میگردد وقابل پرداخت است

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، مبلغ دیه بر اساس قیمت دیه در روز پرداخت محاسبه میشود و چون در ماه حرام بوده یک سوم به مبلغ دیه اضافه میشود .الان دیه کامل ششصد میلیون است بعلاوه یک سوم برابر است با هشتصد میلیون تومان .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مبلغ دیه در سال 1401 در ماه های حرام

800 میلیون تومان می باشد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مدت قابل پیش بینی نیست و مبلغ 800 میلیون می باشد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

مبلغ دیه کامل در سال 1401 در ماه حرام 800 میلیون است . و زمان پرداخت را از شرکت بیمه و دادگاه اجرای احکام بپرسید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

درساب 1401 مبلغ دیه کامل در ماه های حرام 800 ملیون است

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام.اگر جراحت و فوت هر دو در سال 1401 اتفاق افتاده باشد مبلع دیه فوت در ماه حرام در سال 401 حدود 800 م تومان است