مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین

سلام. بنده دو دانگ ماشین به صورت وکالتی به نام یکی از دوستام کردم بابت قرض و الان که قرض رو پرداخت کردم نمیاد وکالتش برگردونه آیا من میتونم ماشین به کس دیگه ای بفروشم؟

پاسخ ها :

مسلم ناصری

جناب آقای مسلم ناصری:

سلام بله میتوانید اگر مبایعه نامه ای تنظیم نکرده باشید و صرفا وکالت نامه داده باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و سپس دادخواست ابطال وکالتنامه اقامه نمایید و

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید وکالتنامه را مطالعه کرد و سپس اظهار نظر دقیق کرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله می توانید ولی بید طی اظهارنامه ای به شخص وکیل اعلام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید ماشین را به نام شخص دیگری تعویض پلاک کنید که در این صورت وکالت‌نامه منفسخ خواهد شد.
ولی اگر دو دانگ را به نام خود قولنامه کرده باشد در این صورت می تواند مدعی دو دانگ باشد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر قولنانه هم تنظیم شده که خیر باید بدوا اقدام به ارسال اظهارنامه و ابطال وکالت نامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلاماگر موضوع شما هر نشود ایشان بعد نیز می تواند با توجه به مدارکی که دارد اقدام قانونی انجام بدهد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بستگی به نوع وکالت هم دارد اگر وکالت به صورت بلاعزل بوده باشد شما می توانید شش دانگ خودرو را به دیگری بفروشید و سپس ته اظهارنامه به دوستتان اعلام نمایید که خودرو فروخته شده و وکالت خود به خود منفسخ گردیده است ست اگر وکالت بلاعزل نباشد شما میتوانید با حضور در دفترخانه تنظیم کننده سند نسبت به فسخ وکالتنامه اقدام نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر فقط وکالت بوده و در کنارش مبایعه نامه نبوده بلی میتونی چون کارت سبز بنام شماست