مشاوره حقوقی رایگان - فروختن ماشین

سلام.. من ی ماشین فروختم تو قولنامه تاریخ تسویه زدم ولی تو تاریخ ک زدیم تسویه نکرده.. بعدشم هر ماه 100تومن 100تومن میدای الا باید چکار کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با توجه به مفاد و
شروط قرارداد ، دادخواست مناسب
اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باید اقدام نماید تا اون مبلغ به شما تعلق گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام، در صورت اینکه تاخیر ثمن معامله در قرارداد برای شما شرط فسخ ایجاد می کند تقاضای فسخ معامله کنید در غیر این صورت ثمن معامله را از طریق دادگاه مطالبه شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه ثمن از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست مطالبه الباقی ثمن با توجه به قرارداد و پرینت واریزی دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قرارداد وجه التزام و خسارت دیرکرد معین شده میتوانید تقاضا نمایید در غیر این صورت باید دادخواست استرداد ثمن دهید