مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

سلام خسته نباشید

پدر من سال 97 فوت کرده و هنوز انحصار وراثت انجام ندادیم میخواستم بدونم که اگه همه وراث رضایت داشته باشن میتونیم ماشین رو بفروشیم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باید ابتدا انحصار وراثت انجام دهید و بعد مالیات بر ارث و بعد می توامنید بفروشبد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله ولی برای معامله خریدار انحصار وراثت را مطالبه می نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ابتدا درخواست انحصار وراثت
را اقامه نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً برای انتقال قطعی سند دفترخانه انحصار وراثت شما را درخواست خواهد نمود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بدون انحصار وراثت و پرداخت مالیات بر ارث خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید با انحصار وراثت و پرداخت مالیات مربوطه اقدام نمایید

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
از آنجایی که برای انتقال در دفترخانه نیاز به گواهی مالیات بر ارث هست لذا باید انحصار وراثت انجام شود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام خریدار از شما گواهی انحصار وراثت میخواهد ولی کمانچه خریدار ایرادی نگیرد می توانید بفرشید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

خیر. بدون انحصار وراثت ممکن نیست

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

سلام ابتدائا جهت گواهی حصر وراثت اقدام نمایید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام ابتدا باید انحصار وراثت انجام دهید وبعد از صدور می توانید خودرو را بفروشید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام خیر برای فروش نیاز به انحصار وراثت است حتی اگر همه رضایت داشته باشند

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

خیر برای انتقال مالکیت چون پدر فوت نمودند باید انحصار وراثت ارائه گردد