مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

باسلام بنده پارسال در قرعه کشی خودرو برنده شدم و بابای من بنا به قولی که به همکارش داده بود امتیاز خودرو را به همکارش واگذار کرد و همکار ایشون مبلغ ماشین رو به حساب ایران خودرو واریز کرد و قرار بود طبق توافق فی مابین خودشون مبلغی 30تومن بابت امتیاز به من بدهند که هیچ مبلغی به حساب من نیومد و از من امضا گرفتن که خودرو رو فروختم الان که سند خودرو رسیده خودم شخصا گرفتمش ولی خریدار از پرداخت وجه خودداری کرده و با توجه با اینکه محل سکونت بنده شهرستان کرمان هست و خانه بابام بم هستش و معامله در شهرستان بم انجام شده ایشون رفته شکایت کرده به دادگستری نرماشیر بخاطر اینکه داداشش اونجا کار میکنه و برای من مقدور نیست یک دختر 21ساله برم نرماشیر باید چکار کنم تا شکایت بیاد محل سکونتم تا بتوانم از حقم دفاع کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید وکیل بگیرید یا لایحه تقدیم کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید لایحه دهید یا وکیل بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میتوانید وکیل بگیرید یا لایحه تقدیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر امتیاز خود را فروخته اید یند را انتقال بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی شهر خودتان لایحه دفاعیه بفرستید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق دفتر خدمات قضایی شهر خودتان لایحه دفاعیه بفرستید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شهر خودتان لایحه دفاعیه بفرستید