مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

سلام من یک ماه پیش ماشینمو فروختم و سند زدم امروز طرف زنگ زده که خودرو موتورش ایراد فنی داره منم فروختنی به خریدار با کارشناسش تشریف اورده نگاه کرده معامله کردیم و هیچ مشکلی نداشت و الان خریدار طلب خرج موتور میکنه و میگه ندی شکایت میکنم لطفا نظرتون رو بگید ایا من باید پولی به خرج موتور بدم یا شکایت کنه ؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخگویی دقیق به مسئله جنابعالی مستلزم بررسی مدارک مربوطه است

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورتی که قبل از فروش کارشناسی انجام شده است دلیلی مبنی بر پرداخت هزینه موتور نیست مگر اینکه ثابت شود کارشناس با تبانی موضوع عیب را پنهان نموده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر بهتر است شکایت نماید و شما
باید اثبات نمایید که خودرو را صحیح و سالم تحویل خریدار داده اید و

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام درصورت تایید کارشناس خیر در صورت تمایل به راهنمایی از طریق دادراه تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید کارشناس نظر بدهد که آیا عیب مربوط به قبل از عقد بوده یا بعد از عقد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صورتی که قبل از فروش کارشناسی انجام شده است دلیلی مبنی بر پرداخت هزینه موتور نیست مگر اینکه ثابت شود کارشناس با تبانی موضوع عیب را پنهان نموده