مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف مجازات

با سلام و خسته نباشید
همسر بنده سه سال پیش به جرم استفاده از سند مجعول محکوم به 7 سال حبس شد که بعد از اعتراض پرونده به دیوان ارجاع شده و حکم به سه سال حبس تغییر کرد. حالا سوال من اینه که چون ما قبلا یه بار اعتراض زدیم به دادگاه بدوی بعد دیوان رای را تغییر داد الان به دیوان عالی تسلیم به رای دادیم و دیگه اعتراض نزدیم ایا تخفیف مجازات برای رای دیوان شامل حال ما میشه؟ میتونیم تخفیف مجازات بگیریم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان تسلیم به رای وجود ندارد.
رای دیوان قطعی است

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام نخیر تخفیف مجازات صرفا در خصوص دادگاه بدوی صادق است

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام خیر تقاضای تخفیف مجازات صرفاً با اسقاط حق تجدیدنظرخواهی شامل حال محکوم علیه می شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر تسلیم به رای در مرحله تجدید نظر هست در این مورد چنین تخفیفی در قانون نداریم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این موضوع برای دادگاه بدوی می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

درخواست تعلیق یا عفو مشروط بعد از گذشتن یک سوم از حبس همچنین درخواست پابند‌الکترونیک‌بعد از گذشت مقداری از حبس...

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،میتوانید تقاضای پابند الکترونیک یا تعلیق حبس نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر یکبار تخفیف داده شده مجدد نمیتوانید تقاضا دهید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است آری
وانگهی مفاد دادنامه حائز اهمیت است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر شامل نمیشه چون تسلیم به رای فقط برای زمان صدور دادنامه دادگاه بدوی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رای دیوان قطعی است و امکان تخفیف وجود ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تسلیم به رای زمانی است که به حکم دادگاه بدوی اعتراض نکرده باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تسلیم به رای و درخواست تخفیف صرفا برای حالتی است که شما نسبت به حکم درخواست تجدید نظر خواهی نداشته باشید ولی با توجه به توضیحات شما درخواست اعاده دادرسی هم داده اید و لذا شامل حال همسرتان نمی باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر
برای درخواست تسلیم به رای و کاهش مجازات باید از رای بدوی ، اعتراض نکرده باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تخفیف برای یکبار امان پذیر است

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بله از شرایط تعلیق مجازات و آزادی مشروط و تخفیفات قانونی بهره مند میشوید ، البته بستگی به عدم سابقه کیفری نیز دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

رای دیوان عالی قطعی است و امکان اعتراض وجود ندارد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اجرای ماده 442 قانون آیین دادرسی کیفری در زمان قبل از دادگاه تجدیدنظر و در مرحله ی بدوی موثر هست و این درخواست شما هیچ اقدامی نداره