مشاوره حقوقی رایگان - ندادن رضایت

شاکی میتونه وقتی کارشناس میزان رد مال را مشخص کرده باشه نیاد بگیره و رضایت نده ؟ اونوقت باید چیکار کرد که تخفیف مجازات شامل حال بشه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .گذشت شاکی یکی ازاراه های تخفیف مجازات است بهتر است رضایتش را جلب کنید ...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله برای امکان تخفیف باید
رضایت شاکی وجود داشته باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر موضوع منو به خارج از دادگاه باشد که نیاز به رضایت شاکی باشد رضایت الزامی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام برای امکان تخفیف باید رضایت شاکی وجود داشته باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله نسبت به جلب رضایت اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما اموال و وجوه را به صندوق دادگستری یا امانات تحویل می دهید همین عمل موجب تخفیف مجازات است و اگر رضایت هم بگیرید تخفیف بیشتری می توان گرفت

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام میزام مشخص شده را میتوانید در اجرای احکام پرداخت نموده و رسید بگیرید تا هم مشمول خسارت عدم پرداخت نشوید و هم بتوانید جهت تخفیف اقدام کنید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

متهم میبایست مبلغ که کارشناس به عنوان رد مال معین کرده به صندوق دادگستری پرداخت نماید و در این صورت میتواند از مزایای تخفیف مجازات حتی در صورت عدم رضایت شاکی استفاده نماید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام مطابق قانون مجازات برای اعمال تخفیف نیاز به رضایت شاکی است

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام در پرونده هایی که شاکی خصوصی دارد برای برخورداری از تخفيف، عفو و آزادی مشروط، رضایت شاکی خصوصی الزامی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفا سوالتان را واضح و کامل مطرح کنید تا بررسی شود