مشاوره حقوقی رایگان - رباخواری

با سلام خدمت وکلای دادراه
بنده مبلغ 760 میلیون از شخصی پول گرفتم
و در مقابلش یک میلیارد و پانصد میلیون چک و سفته دادم و در 500 میلیون نیز پرداخت کردم ولی به تمام چک و سفته هام اجرا گذاشته شکایت کیفری ربا کردم ولی دادیاری رد کرده و در رای نوشته که هنوز اصل پول رو پرداخت نکردی ولی در حالی که من 500 میلیون پرداخت کردم و بقیه چک و سفته هام در اجرای احکام و در حالت اجرا هست 10 روز مهلت اعتراض دارم به رای دادگاه کیفری لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به پرونده هایی که علیه شما تشکیل داده استناد کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام رأی صادره علیه شما و سایر مدارک و مستندات پرونده باید ملاحظه شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله نظر دادیار صحیح میباشد

شما باید با ارائه پرینت بانکی اثبات نمایید که مبلغ دریافتی شما 760 میلیون تومان بوده است و مبلغ 500 میلیون را مسترد کرده اید

و باید شهود خود را به دادگاه
معرفی نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

چک و سفته سند تجاری با وصف تجریدی و منشاء تعهد است خلاف آنرا با ادله اثباتی باید ثابت کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
ربا با گرفتن چک از ناحیه متهم محقق شده است لذا به قرار اعتراض بگذارید

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

سلام میبایست درخواست کارشناسی نماید که واریز و برداشت ها را محاسبه نماید یا از طریق حقوقی اقدام نماید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود اعتراض کنید و به پرونده حقوقی استناد نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در مهلت مقرر با ارائه دلایل و مستندات عنوان کنید که مبلغ دریافتی چقدر بوده و چه میزان از آن را بازپرداخت نموده اید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام قرار منع تعقیب صادر شده است و باید ظرف 10 روز اعتراض شود تماس بگیرید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به توضیحات استدلال مرجع مربوطه صحیح است ضمن اینکه اثبات ربا خیلی مشکله

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اعتراض در مهلت توسط وكيل حاذق نماييد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

به استناد پروندههای اجرایی و پرینت بانکی پرداخت 500 میلیون تومان و سایر دلایل به قرار منع تعقیب اعتراض نمائید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام
به قرار اعتراض کنید و لایحه مستندی تقدیم بفرمایید.

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام به قرار اعتراض کنید و لایحه مستندی ارائه دهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول 260 م اصل طلب را بده بعد از خود دفاع کن

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بایستی از بابت خیانت در امانت اقدام به ثبت شکایت کنید ، با اثبات امانی بودن چک ها

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میزان پرداختی و دریافتی و نحوه و مدت زمان و شکل پرداخت شما ملاک عمل قرار میگیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قرار دادسرا باید بررسی گردد تا بتوان اظهار نظر مناسبی ارائه داد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مدارک مربوطه است.