مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه

سلام همسرم درخواست مهریه کرده آیا من هم میتونم طلاقش بدهم لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود و....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوج هر وقت تمایل داشته باشد میتواند همسر خود را طلاق دهد مشروط بر اینکه حقوق مالی وی را پرداخت کند

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام
طلاق از اختیارات مرد می باشد و هر زمانی و پس از تعیین تکلیف حقوق مالی زوجه می توانید نسبت به طلاق اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما بعد از پرداخت مهریه می توانید همسر زن را طلاق دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

میتونید هر زمان اراده کنید طلاق دهید ولی نصف اموال به ایشان تعلق میگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله طبق قانون زوج میتواند دادخواست طلاق را مطرح نمایید ولی بعد از صدور حکم قطعی طلاق ، برای اجرای صیغه طلاق در دفترخانه ، زوج باید ابتدا تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید مهریه ، نفقه ، اجرت المثل ایام زناشویی

و بعد از صدور حکم طلاق ، زوج 3 ماه وقت دارد که به دفترخانه برای اجرای صیغه طلاق مراجعه نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد طلاق دارید بهتر است صبر کنید تا مهریه تعیین تکلیف بشه و اقساط مهریه مشخص بشه
بعد می توانید دادخواست طلاق بدهید
مرد هر زمانی که بخواهد می تواند همسر خود را طلاق بدهد ولی باید تکلیف مهریه و سایر حقوق مالی زوجه را مشخص کند.
اگر مهریه همسرت بیشتر است بهتر است طلاق ندهید تا رضایت به طلاق توافقی بدهد
اگر طلاق بدهید و مهریه بیشتر باشه باید تا آخر عمرت اقساط مهریه را پرداخت کنید و در صورت ازدواج مجدد بخاطر پرداخت مهریه با همسر دوم نیز به مشکل می‌خورید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله مرد هر زمانی با پرداخت حقوقی مالی زوجه می تواند وی را طلاق دهد.البته طلاق توافقی بهتر است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

زوج میتواند همسر خود را هر زمان بخواهد طلاق دهد ولی باید تمام حق و حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام درخواست مهریه ارتباطی به طلاق نداره. مهریه دین هست بر ذمه زوج. و میتونید تقاضای طلاق بدین حتی اگه مهریه اجرا گذاشته نشده باشه چرا که طلاق حق زوج هستش.

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
بله، باید تمامی حقوق مالی ایشان از جمله مهریه را پرداخت کنید یا دادخواست اعسار دهید و به صورت اقساطی پرداخت نمایید

راحله  شفيعي عربي

سرکار خانم راحله شفيعي عربي :

درود
بله ارائه دادخواست طلاق از ناحیه زوج نیازی به ارائه دلیل نخواهد داشت .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله می توانید ولی باید تمام حقوق مالی ایشان را بدهید. به نظرم اگر بار اول هست که مطالبه مهریه داره انجام می دهد شما خویشتنداری کنید تا مشکلات مضاعف نشود

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام درخواست طلاق بدهید دادگاه با بررسی موضوع حکم به طلاق صادر میکند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله ولی حق و حقوق وی باید پرداخت گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام حق طلاق با مرد است اما می بایست مطابق رای دادگاه حق و حقوق زوجه به صورت کامل پرداخت شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله لیکن باید بدوا مهریه ایشان را بپردازید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با پرداخت حقوق مالی وی می توانید اقدام نمایید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

سلام
بله میتونید درخواست طلاق بدید ولی مهریه رو باید پرداخت کنید و ربطی به طلاق ندارد

سمیه بهرام خانی

سرکار خانم سمیه بهرام خانی :

با سلام. مطالبه مهریه ارتباطی به طلاق ندارد ولی زوج میتواند هر زمان که بخواهد تقاضای طلاق بدهد چون حق طلاق مطابق با قوانین متعلق به ایشان است.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

حقوق زوجین مجزا و مشخص می باشند که حق طلاق از حقوق خاص زوج بوده
و زوج می‌تواند هر زمانی که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد
مشروط بر اینکه حقوق مالی زوجه پرداخت یا تعیین تکلیف شده باشد.

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام بله هیچگونه منع قانونی در این خصوص وجود ندارد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

زوج هر وقت تمایل داشته باشد میتواند همسر خود را طلاق دهد مشروط بر اینکه حقوق مالی وی را پرداخت کند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

مرد هر زمان با تادیه حقوق زن می تواند او را طلاق دهد

مینا احمدی

مینا احمدی :

بعد پرداخت حقوق قانوني ايشان ،بله

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر تمام حقوق مالی ایشان را پرداخت نمایید میتوانید طلاق بدهید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود زوج هر موقع بخواهد میتواند زوجه را یکطرفه طلاق دهد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مرد هر زمانی بخواهد بدون هیچ دلیلی می تواند زن را طلاق بدهد منتها تبعات مالی فراوانی برای مرد دارد.

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام.
بله با پرداخت حقوق مالی امکان طلاق وجود دارد.