مشاوره حقوقی رایگان - برای اقدام به طلاق چیکار باید کنم

سلام وقتتون بخیر. من 7سال که ازدواج کردم همسرم از همون اول دست بزن داشت دو سه سال پیش دوبار شدید کتکم زد که رفتم پزشک قانونی و نامه گرفتم البته اگ هر بار میرفتم الان هزارتا نامه داشتم،ولی با پادر میونی خونواده ها آشتی کردیم الان یه پسر یک و نیم ساله دارم الان میخوام جدا شم خسته شدم همش بحث و کتک کاری میکنه هم رفیق بازه هم مشروب میخوره هم اینکه صرع داره و هر وقت عصبی میشه میگه بخاطر مریضیم دست خودم نیس،آیا اون دوتا نامه ها بدردم میخوره؟ چجوری باید اقدام کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله با گواهی پزشکی قانونی می توانید علیه همسرتان شکایت ضرب و جرح کنید و عدم امنیت جانی خود را برای طلاق ملاک قرار دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله موثر
وانگهی در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با دو تا نامه نمیشه طلاق گرفت
شما بهتر است اول مهریه خود را مطالبه کنید تا بلکه رضایت به طلاق توافقی بده

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام می توانید هم به استناد عسر و حرج و هم به استناد وضعیت روانی ایشان شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله چرا که نه ،
با بنده تماس بگیرید موضوع شما نیازمند گفت و گوی متقابل و توضیحات مبسوط است

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام بله _از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست طلاق به درخواست زوجه اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
طبق قانون ، زوجه برای اقامه درخواست طلاق باید دلیل قانونی
داشته باشد
شما باید دادخواست طلاق را اقامه نمایید و به عسر و حرج و شروط مقرر در عقدنامه استناد نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله آن دو نامه می تواند کمک کند ولی باید حکم قطعی محکومیت مبنی بر ضرب و جرح بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام عسر و حرج شما باید اثبات شود اثبات کار ماهیتی است و تخصص وکلا

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صرف نامه پزشکی قانونی کافی نیست باید اثبات کنید ضرب و جرح توسط همسرتان صورت گرفته شکایت کیفری با شهادت شهود و مطالبه دیه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول شکایت میکنید تا اخر پیگیزی کنید و گذست نکنید بعد اقدام کنید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود بله از موارد عسر و حرج زوجه می باشد و میتوانید تقاضای طلاق به درخواست زوجه از دادگاه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است در خصوص ضرب و جرح حکم بگیرید و بعدا دادخواست طلاق

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی قطعا گواهی های مزبور تاثیرگذار است ولیکن صرف انها به تنهایی جهت صدور حکم طلاق کفایت نمی کند وباتوجه به شرایط ذکرشده درصورت دفاع موثر امکان اخذ حکم طلاق به استناد عسر و حرج وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید شکایت ضرب و جرح مطرح و قطعی میشد تا بتوانید به استناد آن عسر و حرج را اثبات نمایید به استناد شهود و ارجاع به پزشکی قانونی از بابت اعتیاد به الکل و... اقدام نمایید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام اگر موضوع مشمول مرور زمان نشده باشد می توانید شکایت کیفری کنید و با حکمی که به نفع شما صادر می شود برای طلاق اقدام کنید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

برای اینکه بتوانید طلاق بگیرید باید عسر و حرج خود را در زندگی مشترک اثبات نمایید که مواردی که ذکر نمودید می تواند مثبت عسر و حرج شما باشد ولی در کل پیشنهاد می شود از کمک وکیل دادگستری بهره ببرید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام ابتدا به سامانه تصمیم طلاق مراجعه کنید (اینترنتی) نوبت مشاوره طلاق بگیرید و 45 روز مدت مشاوره هست جمعا 4 جلسه و بعد از این مرحله به دفتر خدمات قضایی معرفی می شوید. برای راهکار بیشتر تماس بگیرید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادخواست توسط وكيل بدهيد و تمامي موارد را ضميمه نماييد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله قابل استناد و معتبر است

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

می‌توانید به استناد عسر و حرج دادخواست طلاق دهید.
اقدام توسط وکیل باشد بهتر است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما اول باید شکایت کیفری ضرب و جرح و توهین و...از او انجام بدهی و بری پزشکی قانونی و او را به پرداخت دیه بابت صرب و جرح یا جریمه بابت توهین محکوم کنی بعد دادخواست مهریه بعد طلاق

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست طلاق به درخواست زوجه به استناد عسر و حرج و درخواست طلاق خلعی

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مطابق با مواد 1119، 1129 و 1130 زن نیز می تواند با داشتن دلایل موجه که همان عسر و حرج ، غیبت شوهر به مدت چهار سال ، عدم پرداخت نفقه یا عجز شوهر از پرداخت آن ، انجام شروط دوازدگانه طلاق یا شروط ضمن عقد توسط مرد و دادن حق طلاق بدون قید و شرط توسط مرد به زن از شوهرش طلاق بگیرد .

لذا زن نیز مانند مرد برای طلاق گرفتن نیاز دارد مراحلی را طی کند که به آن تشریفات خاص طلاق می گویند مثل ثبت نام در سامانه طلاق ، رفتن به جلسات مشاوره قبل از طلاق و تکمیل و پر کردن فرم درخواست طلاق از طرف زن در دفتر خدمات الکترونیک قضایی تا این درخواست از طرف زن از آن جا به دادگاه خانواده برای رسیدگی فرستاده شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله از نامه های پزشکی قانونی قادرید جهت طلاق بهره بگیرید.

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام، میتوانید با برگه پزشکی قانونی ابتدا شکایت کیفری مطرح کنید بعد اقدام به طلاق کنید.
پرونده شما نیاز به بررسی دارد تماس بگیرید.