مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

من سه سال عقد کردم شوهر بعد از سه سال با اینکه من با نداشتنش ساختم و الان که باید منو ببره خونه ی بخت اومده میگه من این زندگی مشترک رو نمیخام و دوماه منو انداخته رفته چون وضع مالی خوبی نداره میتونه منو طلاق بده و دادگاه مهریه و نفقه منو بهش میبخشه یا ن من الان باید چیکار کنم چون من قصد طلاق ندارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر

شما میتوانید در دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه نفقه معوقه و جاری را مطرح نمایید

و شما میتوانید در اجرای ثبت درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر نمیتواتد طلاق دهد مطالبه مهریه از طریق دفتر ثبت کننده ازدواج دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
دادخواست نفقه بدید.
و تمام حقوق مالی شما قابل دریافت است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر تا شما نخواهید مهریه و نفقه بخشیده نمیشود. میتوانید دادخواست مطالبه آن را دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شوهر هر زمانی خواست می تواند همسرش را طلاق دهد چون طلاق ایقاع است و با یک اراده(اراده مرد) صورت میگیرد منتها باید تمام حقوق مالی شما را بپردازد در صورت اثبات اعسار مهریه تقسیط میشود.

زينب  زالي

زينب زالي :

مطالبه مهریه و نفقه کنید

اسماء دهقانپور

سرکار خانم اسماء دهقانپور :

شما میتوانید دادخواست نفقه معوقه و جاریه خود را ثبت نمایید
بطور کل مرد هر زمان بخواهد میتواند همسر خود را طلاق دهد به شرط اینکه تمام حقوق مالی زن از جمله مهریه و سایر متفرعات مالی را پرداخت نماید.
در هر صورت مهریه شما از طریق دادگاه بخشیده نخواهد شد مگر اینکه شما خودتتان حاضر به بخشش مهرتان باشید
مهریه عندالمطالبه هست و هر زمان بخواهید میتوانید مهریه خود را از طریق دفتری که عقدنکاح شما در انجا واقع شده است به اجرا بگذارید و پیگیری دنباله روند کار باشید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خیر ایشان درصورت طرح دادخواست طلاق می بایست کلیه حق و حقوق مالی شما اعم از مهریه و نفقه و... ولو بنحو اقساط پرداخت نمایند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید نسبت به حقوق مالی خود اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگر بخواهد شما را طلاق دهد باید تمام حقوق مالی از جمله مهریه را پرداخت کند

مینا احمدی

مینا احمدی :

شما در هر صورت مستحق حق و حقوق مالي خود هستين و همسرتون بايد پرداخت كند مگر اينكه خودتون حقتون رو ببخشيد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی مهریه و نفقه حق شماست و ربطی دارا و ندار بودن همسرتان ندارد مگر اینکه خودتان بخواهید آن را ببخشید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

خیر مهریه و نفقه ی شما بخشیده نمی شود. و قابل مطالبه خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مهریه ونفقه حق شما خواهد بود وقابل مطالبه است

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام برای طلاق می‌بایست حقوق مالی شما پرداخت شود ولی به دلیل شرایط مالی همسرتون قطعا تقسیط می‌شود