مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مالک بابت عدم نصب پمپ آب

در ساختمانی 4 طبقه و 7 واحدی که بنده در طبقه دوم ساکن هستم و تمام واحد‌ها کنتور آب مستقل دارند. به دلیل افت فشار آب، عملکرد پکیج با اختلال مواجه شده و در گرمایش خانه با مشکل مواجه شدم.
سایر ساکنین پمپ نصب کردند و مالک در نصب پمپ همکاری نمیکنه.

چطور باید پیگیری کنم و با توجه به گذشت 2 ماه از قرارداد امکان درخواست فسخ قرارداد از جانب من وجود دارد؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر عیب ثابت شود امکان فسخ وجوددارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اول اظهارنامه دهید و سپس دادخواست فسخ اجاره به دلیل عدم انتفاع و معیوب بودن مال الاجاره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه امکان انتفاع از ملک وجود ندارد می توانید قرارداد را فسخ کنید
ولی توجه داشته باشید تا فسخ قرارداد را از دادگاه بگیرید و حکم قطعی صادر بشه ممکن است مدت قرارداد اجاره تمام بشه.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است که این مورد مسالمت آمیز حل و فصل شود

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام با ارسال اظهارنامه اگر همکاری نکردند درخواست فسخ نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص ارسال و سپس دادخواست تایید فسخ تنظیم نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

یک وکیل :

سلام بله امکان فسخ قرارداد اجاره برای شما وجود دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

عدم نصب پمپ موجب فسخ قرارداد نمی شود ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص ابتدا می بایست اظهارنامه ارسال کنید سپس دادخواست مناسب تر کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای مالک اظهارنامه ارسال کنید اگر که باز هم نتیجه نداد با اطلاع مالک خودتان پمپ آب نصب کنید و بعد در هنگام تخلیه با هزینه های اجاره و رهن محاسبه کنید. در غیر این صورت مطالبه فسخ قرارداد دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما خق فسخ دارید

ماده 478 - هرگاه معلوم شود عین مستاجره در حال اجاره معیوب بوده، مستاجر می تواند اجاره را فسخ کند یا به همان نحوی که بوده است اجاره را با تمام اجرت قبول کند ولی اگر موجر رفع عیب کند بنحوی که به مستاجر ضرری نرسد مستاجر حق فسخ ندارد.

ماده 479 - عیبی که موجب فسخ اجاره می شود عیبی است که موجب نقصان منفعت یا صعوبت در انتفاع باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توحه به عدم انتفاع می توانید فسخ نمایید بدوا اظهارنامه ارسال نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف عدم نصب پمپ اب مستلزم فسخ قرارداد اجاره نیست و باید مسالمت امیز حل شود در هرصورت خواسته خود را با ارسال اظهارنامه رسمی ابلاغ نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی میتونید اطهارنامه فسخ بدهید اگر حاصر نشد دادخواست تایید فسخ البته باید یک کارشناس رسمی دادگستری تایید کند که مشکل اب دارید