مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب ضامن

با سلام و خسته نباشید . من ضامن کسی شدم که این حکم براش بریده شده و الان کل حسابهای بانکی من مسدود شده و جوازم هم که وثیقه نزد دادگاهه سوال بنده اینه با قطعی شدن حکم آیا فقط با پرداخت جریمه نقدی که دادگاه بریده حساب من باز و وثیقه آزاد میشه یا احتیاج به جلب رضایت شاکی هم هست؟
متن شکایت : با توجه به شکایت اوليه شکات و با عنایت به اظهارات شهود و تحقيقات انجام شده توسط دادسرا و ضابطين و فيلم موجود که موید برداشتن چاقو توسط متهم بوده و اظهارات متهم در دادسرا و اقرار ضمنی وی اقناع وجدانی در انتساب رفتار
موصوف در فوق به متهم و سوءنيت متهم حاصل است دلایل کافی به شرح مذکور نيز وجود دارد فلذا در راستای اعمال
ماده374 قانون آیين دادرسی کيفری و با عنایت به اظهارات شهود که موید برداشتن چاقو از اشپزخانه شرکت یعنی محل
درگيری بوده به عبارتی دیگر وی خودش چاقویی نداشته است و با توجه به اینکه رفتار شکات سبب تحریک وی در
ارتکاب بزه ها شده است و فاقد سابقه کيفری ميباشد وی مستحق تخفيف در مجازات است و مستند به بندهای ب و ث ماده
قانون مجازات اسلامی این دادگاه متهم را با تبدیل حبس درجه 6 به جزای نقدی درجه 6 و 37 و بند ث و پ ماده 38
تبدیل شلاق درجه 6 به جزای نقدی درجه 7 مستند به ماده 617 کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی به ترتيب به پرداخت
شصت ميليون و یک ریال و سی ميليون و یک ریال در حق صندوق دولت از باب ارتکاب بزه تهدید با چاقو و با تخفيف دو
درجه در مجازات توهين متهم را به پرداخت ده ميليون ریال جزای نفدی در حق دولت محکوم و اعلام مينماید. رأی صادره
غيابی بوده ظرف بيست روز قابل واخواهی در این دادگاه و با انقضای مهلت واخواهی قابل اعتراض و تجدید نظر خواهی
در دادگاههای محترم تجدیدنظر استان فارس میباشد.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی حکم‌ مذبور در خصوص متهم صادر شده است و شما متاسفانه باید ایشان را معرفی کنید
و بله باید رضایت شاکی را جلب کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید....

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با پرداخت جزای نقدی وثیقه آزاد میشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک پرونده کامل است که نیازمند بررسی کامل و دقیق است

مريم  مرادي

سرکار خانم مريم مرادي :

سلام بله با پرداخت جزای نقدی موضوع ضمانت منتعی و حساب های محکوم علیه رفع توقیف خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر حکم اجرا شود وثیقه آزاد میشود و حسابها از مسدودی خارج میشود

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با پرداخت جزای نقدی حسابهای شما رفع انسداد میشه

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

شرح سوال بسیار طولانی ست و نیاز ب تعیین وقت و بررسی دقیق دارد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

نیاز به بررسی مدارک می باشد. چنانچه فرصت اعتراض باقی است اعتراض کنید. .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله در صورتی که در دادگاه تجدیدنظر همین رای تایید گردد با پرداخت جزانقدی وثیقه آزاد و از حساب بانکی رفع توقیف خواهد شد و

الناز دانائی راد

سرکار خانم الناز دانائی راد :

با سلام. خیر علاوه بر پرداخت دین باید جریمه نقدی جنبه عمومی هم پرداخت شود حتما برای دادخواست واخواهی در مهلت مقرر اقدام فرمائید. 09155735931 مشهد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

وضیفه شما این است که هر وقت مقام قضایی صلاح بداند باید حاضر شوید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

با پرداخت جزای نقدی موضوع ضمانت منتفی
میگردد
و حساب های محکوم علیه رفع توقیف خواهد شد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

متضمّن واخواهي و تجديدنظر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از قطعی شدن رای با پرداخت جزانقدی وثیقه آزاد و از حساب بانکی رفع توقیف خواهد شد

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام.جزای نقدی را پرداخت و سپس رفع انسداد حسابها را از اجرای احکام درخواست کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما را مطالعه کردم نیاز به بررسی بیشتر دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جلب رضایت نیازی نیست ولی طبق اجراییه دادگاه به موقع می بایست جریمه پرداخت شوند تا حساب شما را مسدود نمی کردند با این توصیف حسب اینکه چقدر زمان از صدور اجراییه گذشته اقدامات متفاوتی می توان انجام داد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

یا باید محکوم علیه را تحویل دهید یا جزای نقدی را پرداخت کنید یا رضایت شماست رو بگیرید