مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب ضامن متهم

با سلام من بافیش حقوقی ضامن پرونده‌ای هستم که متهم به پرداخت یک میلیون وتحمل10 ضربه شلاق محکوم شده وبه دلایلی نتوانسته سرموقع در اجرا حاضر بشه که با مسدودشدن حساب اینجانب فورا خود را حاضر کرده حکم انجام شده منتها از اجرا میگویند که به ضامن ابلاغ شده تایک ماه باید متهم حاضر بشه وگرنه جریمه میشه منتهامن هیچ ابلاغ دریافت نکردم وبا مسدودی حساب فهمیدم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم اجرا شده و به شما نیز جهت معرفی متهم ابلاغی نشده می توانید نسبت به رفع توقیف از حساب خود از طریق شعبه اقدام کنید .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
به معاونت اجرای احکام کیفری مراجعه کنید تا نسبت به رفع آث. از کفالت دستور صادر نمایند البته تا میزان 1 چهارم قرار کفالت می توانند ضبط کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر خود وام گیرنده نسبت به پرداخت محکوم به اقدام کرده است شما می توانید به عنوان ضامن نسبت به رفع توقیف حساب مسدود شده تان اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌بایست به شما ابلاغ شود که ظرف 30 روز متهم را برای اجرای‌حکم حاضر کنید و الا
از حساب شما کسر می شود و یا حساب شما توقیف می‌شود اگر به شما ابلاغ نشده در سامانه ثنا می توانید حضورا مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق اجرای احکام مربوطه اقدام نماييد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت اجرای حکم جهت رفع توقیف از حساب لایحه ارسال کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به معاونت اجرای احکام کیفری مراجعه کنید تا نسبت به رفع آن افدام شود