مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت متهم با جواز کسب

سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان.
بنده 3سال پیش در شهری دیگر باجواز کسب که وکالت داشتم ضامن شخصی شدم که دادگاه 50 میلیون قرار صادر کرده بود.بعداز گذشت دوسال تماس گرفتن که شخص رو ببرم تحویل بدهم و من به اون شهر رفتم و طرف متهم رو پیدا نکردم. بعداز چند هفته تمام سیم کارت ها وحساب های من بسته شد و اینکه درشهر خودمان درشماره ملی وثنا هیچ حکمی نیست. چگونه میتوانم مشکل را برطرف کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
با تحویل مکفول یا پرداخت مبلغ قرار در مرجع صادر کننده قرار و تقاضای رفع توقیف حسابهایتان.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید
در خصوص پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید