مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب ضامن متهم

سلام وقت شما بخیر
4ماه پیش تمامی حساب های بنده به خاطر ضمانت در دادگاه برای شخصی مسدود شده الان اون شخصی که ضمانتش رو کردم متواری هست چطور میتونم خودم رو نجات بدهم از این مخمصه لطفا راهنمایی کنید؟
واینکه اگر بخواهم حساب دیگری باز کنم باز هم مسدود میشود یانه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید اقساط را پرداخت کنید و سپس علیه وام گیرنده طرح دعوی کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم به پرداخت دین شخص مدیون هستید و پس از آن می‌توانید جهت پرداختی‌هایتان به مدیون مراجعه یا دعوی نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما موظفید تمام اقساط را پرداخت کنید و بعد نشبت به وام‌گیرنده اقدام کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان افتتاح حساب مجدد نخواهید داشت ابتدا باید اقساط معوق را پرداخت نمایید و پس از پرداخت از وام گیرنده به‌صورت قانونی مطالبه نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال شما به عنوان ضامن مسئول پرداخت می‌باشید.