مشاوره حقوقی رایگان - ابطال طلاق توافقی

با سلام
بنده با اصرار همسرم به جهت دریافت مستمری پدرشان به صورت توافقی طلاق صوری وازنوع خلع گرفتیم و با اصرار ایشان که کار در دادگاه سریعتر انجام شود و گواهی عدم سازش را سریعتر بگیرد در دادگاه خانواده با اصرار ایشان گواهی عدم سازش و شاهد را با 100هزارتومان گرفت و ضمنا نیز امکان واخواهی وفرجام خواهی رانیز به اصرارایشان به جهت تسریع در کار سلب کردم و یک وکالت طلاق را نیز به جهت اینکه بنده از محل کارم مرخصی نگیرم به ایشان دادم و طبق صحبتهایی که ایشان بابنده داشتند گفتند که اصلا نیازی به جاری شدن صیغه طلاق نیست و فقط میخواهد که مهرطلاق درشناسنامه ثبت شود و در طلاق نامه ایشان نیز مادرشان اثرانگشت شهود زده درصورتی که مادر ایشان 15 سال است که سکته مغزی کرده و قادر به حرکت نمی باشد و ایشان اثرانگشت مادرشان را جعل کردند وبعداز اینکه طلاق را گرفتند بنده را از منزل بیرون انداختند و گفتند که بعدازاینکه عده ام تمام شد دوباره صیغه می شویم بعدازچند روز یکی از همسایگان بابنده تماس گرفت و از موضوع مطلع شد و گفتند که شخصی به نام الف با همسر و فرزندانت در منزل رفت وآمد دارند ودر صورتی که بنده به منزل رفتم و دیدم که ایشان با شخصی به نام الف حشرو نشر دارد وبعدازینکه از فرزندان و همسر سابقم سوال کردم که این شخص کیست آن شخص گفتند که پدرکسی است که خرج بچه ها را میدهد و بعد همسر سابقم گفت که به من ارتباطی ندارد و با پلیس تماس گرفتند و پلیس آمدند برای بنده گزارش نوشتند.
حال اینکه بنده می توانم از همسرم سابقم بدلیل اینکه هنوز عده اش تمام نشده وقبل از طلاق نیز ارتباط نامشروع داشتند،از هردوی آنها شکایت کنم.
ممنون از راهنماییتان

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت سوال عنوان کرده اید که طلاق از نوع خلع بوده در صورتی که عده رجعی نباشد متاسفانه شما در دعوی رابطه نامشروع ذی نفع شناخته نمی شوید و شکایت شما رد می شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شما یک پرونده کامل است و نیاز به بررسی دقیق و جامع دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رابطه نامشروع از جرایم عمومی است و به دلیل تاثیراتی که این عمل بر نظم اجتماعی دارد، و هر کسی می تواند بدون این که ذی نفع باشد از جرم رابطه نامشروع شکایت کند حتی اگر همسر او نباشد و طلاق گرفته باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ارتباط،نامشروع باید با دلائل محکمه پسند اثبات گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

طلاق اجرا شده باشد
شما سمت نداريد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

رابطه نامشروع از جرایم عمومی است و به دلیل تاثیراتی که این عمل بر نظم اجتماعی دارد، و هر کسی می تواند بدون این که ذی نفع باشد از جرم رابطه نامشروع شکایت کند حتی اگر همسر او نباشد و طلاق گرفته باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام موضوع شما را مطالعه کردم نیاز به بررسی دارد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورتی که بتوانید اثبات نمایید بله ممکن است ولی در صورتی که ادله اثباتی ندارید به نظرم به این مسائل ورود نکنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله اگر در مدت عده رجعی بوده باشد امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

در طلاق خلع عده وجود ندارد لذا شما چون ذینفع نیستید حق اقامه دعوی در این مورد را ندارید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طلاق توافقی عده ندارد .
برای شکایت رابطه نامشروع باید دلیل داشته باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

چون طلاقتان توافقی و از نوع خلع بوده عده ندارد و برای اثبات جرم رابطه نامشروع همسر سابقتان بایستی دلیل محکمه پسند ارائه دهید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورتی که مدارک و دلایلی در اختیار دارید بله پیگیر شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولابا تحقق طلاق رجعی بله امکان طرح شکایت کیفری در وضعیت کنونی وجود دارد