مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعد از طلاق

با عرض سلام و خسته نباشید
اگر طلاق رجعی در دفتر طلاق ثبت شده باشد و زن سه ماه عده داشته باشد و بهش شک کنی رابطه‌ نامشروع در مدت عده داشته باشد می‌شود شکایت کرد یا نه ؟
دادخواست چی باید به دادگاه بدهیم.ممنون از لطف عزیزان

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت رابطه نامشروع البته باید ادله داشته باشید صرف ظن نمی شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
باید ادله مورد نظر شما واکاوی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زن در زمان عده با شخصی رابطه داشته باشد رابطه نامشروع محسوب می شود و زوج اگر مدارک کافی داشته باشد می تواند با عنوان رابطه نامشروع شکایت کند.
توجه داشته باشید که صرف ادعا کافی نیست و با شک نمی توان طرح شکایت کرد بلکه باید مدرک داشته باشید با توجه به اینکه زوجه طلاق گرفته اگر مدرک کافی نداشته باشید دادگاه توجه چندانی به شکایت شما نخواهد کرد.