مشاوره حقوقی رایگان - انتقال وام مسکن

باسلام
بنده یک وام مسکن از بنیاد مسکن دریافت کردم و هنوز هم در جریان هستش و دارم قسط پرداخت میکنم‌ و الان میخوام وام را به نام‌شخص دیگری انتقال بدم تا دیگه وام به اسم بنده ثبت نشده باشه.آیا راهی برای انجام اینکار هستش؟لطفا با توجه به اینکه وام رو از بانک صادرات دریافت کردم و درحال پرداخت قسط آن هستم راهنمایی کنید.ممنونم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما اگر انتقال دهید وامتیازش را بفروشید باید چون اقساط واوم در بانک بنام شما است یک قرارداد محکم با تضامین از فرد خریدار در دفترخانه تنظیم شود بهتراست متن انر ا بدهید وکیل برایتان تنظیم کند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

انتقال وام تخلف از مقررات و تعهدات قراردادي است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله یک سری راه کارهای قانونی در این زمینه وجود دارد د

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد مسکن یا بانک پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق شعبه سرپرستی بانک مربوطه درخواست دهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق بنیاد مسکن و بانک پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط در صورت موافقت بانک و خریدار ملک امکان پذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شعبه سرپرستی بانک پیگیری کنید بانک اصولاانتقال را نمی‌پذیرد و شما باید طی قراردادی که بین خود تنظیم میکنید ایشان را مقید به پرداخت اقساط کنید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام هرچند خريد و فروش وام يك تخلف قانوني است ولیکن درصورتی که مصمم به این کار هستید حتما یک قرارداد محکم با خریدار منعقد کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با موافقت بانک و بنیاد مسکن منع قانونی ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق بانک باید اطلاع دهید و هماهنگ‌شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا وقتی وام بنام شما است صرفا ضامنین قابل تعویض هستند نه اینکه کلا وام بنام شخص دیگری گردد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام نمی توان متعهد وام بانکی را تغییر داد. البته می توانید طبق توافق با فرد دیگری مقرر نمایید که دیگری اقساط شما را پرداخت نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان انتقال از طریق بانک نمی باشد باید قراردادی فی مابین خودتان تنظیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر بانک با انتقال وام
، موافقت نخواهد کرد