مشاوره حقوقی رایگان - انتقال وام مسکن

خانه ای خریدم به صورت وکالتی و دارای مبایعه نامه که فروشنده هم از کس دیگر به این صورت خریده و اون تو دفتر اسناد وکالتی به من فروخت و الان وام دارد من میخام ضامن ببرم و وام را پرداخت کنم و دفترچه قسط به اسم شخص اول صادر میشه درصورتیکه من ضامن میبرم چطور میتونم وام انتقال بدم خودم که سند هم به اسم خودم صادر بشه ...در ضمن این خانه پیش فروش تعاونی مسکن الان ساخته شده ولی هنوز سند ندارد میترسم وام رو پرداخت کنم و سند به شخص اول که دفترچه پیش فروش به اسم اون هست بشه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقتی هنوز سندی صادر نشده شما نمیتوانید کاری کند وثیقه برای تضمین بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تا صدور سند فعلا اقدامی متصور نیست گرچه موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

یک وکیل :

با سلام
مستندات نیازمند بررسی است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که سند صادر نشده کاری نمیشه کرد