مشاوره حقوقی رایگان - موضوع خسارت وارد به تریلی

با سلام. متاسفانه به هر دلیل یکدستگاه تریلی تانکر از پشت قسمت سمت چپ با خودرو اینجانب برخورد ودر ادامه ضمن برخورد با گارد ریل واژگون ودر نهایت راننده فوت مینماید بیمه اینجانب بیمه اسیا بوده ودیه فوت شده وسایر خسارات قانونی را تامین وپرداخت نموده است ولی بدلیل تامین خسارت مالی بیمه خودرو اینجانب مالک تریلی که بیمه ان ایران میباشد ضمن مراجعه به بیمه ایران خسارت مالی رااز بیمه مذکور دریافت وبیمه ایران از طریق امور حقوقی خود واعلام به اینجانب بعد از کسر خسارت مالی بیمه اینجانب مدعی در یافت بقیه هزینه که بالغ بر شش میلیارد ریال میباشد .
راهنمایی فرمایید که باتوجه به مصوبه جدیدتصویبی قانون خودرو نا متعارف وتامین خسارت موضوع شامل حال بنده میشود یاخیر ضمنا سال تصادف 1399 میباشد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی باید جزئیات موضوع تصادف بررسی گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولاً بیمه به راننده مقصر مراجعه می‌کند. در هرصورت شما به موضوع خودروی نامتعارف استناد کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیاز به کارشناسی دارد در صورتی که مقصر باشید بیمه به شما مراجعه می کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیازمند بررسی جزئیات می باشد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بیمه در نهایت می تواند به راننده مقصر تحت شرایطی مراجعه نماید ولیکن اظهارنظر دقیق منوط به بررسی مدارک و گفتگوی متقابل می باشد

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام موضوع نیاز به کارشناسی و بررسی پرونده دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید تامین دلیل شود تا میزان خسارات براورد گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با احترام
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر خسارات مالی طرف را هم بیمه شما باید بدهد