مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف خودروی نامتعارف

با سلام بنده با خودروی نیو سانتافه تصادف کردم و مقصر هم شناخته شدم، در این تصادف فقط چراغ و شیشه شوی ماشین طرف شکست و حدود 10ملیون هزینش شده ولی بیمه شخص ثالث من برابر هزینه چراغ و شیشه شور خودروی متعارف مبلغ 2ملیون بهشون پرداخت کردن، ماشین نیو سانتافه بیمه بدنه هم نداره و مابقی هزینش رو از من طلب کرده و گفت میخوام شکایت کنم، با توجه به اینکه ماشینشون تا متعارف هست و بنده هم هیچ افت قیمتی به ماشینشون وارد نکردم شکایتشون به نتیجه میرسه؟ من باید مبلغ رو پرداخت کنم یا به عهده خودشونه؟

پاسخ ها :

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سلام
برابر تبصره 3 ماده 8 قانون بیمه اجباری بقیه خسارت رو باید شخص صاحب خودرو از جیب خودش خرج کند و اگر شکایت هم کنند نمیتوانند شما را محکوم کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به نظر می رسد شکایت ایشان به نتیجه نخواهد رسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر طبق قانون ، بقیه خسارت بر عهده خود زیان دیده خودرو نامتعارف است و زیان دیده نمیتواند مطالبه بقیه خسارت را نماید

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود شما به همان میزانی که بیمه پرداخت کرده مقصر بوده اید که مابقی را صاحب خودروی نامتعارف باید از جیب مبارک خودش پرداخت کنه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تامیزان بیمه ملزم به پرداخت هستید