مشاوره حقوقی رایگان - خودروی نامتعارف

سلام من با یه بنز مدل 2014 تصادف کردم و مقصر هم هستم که در این تصادف فقط سپر یه خراش جزیی برداشته و لبه درب صندوق عقب اندازه چند میل با داخل فرو رفته بیمه بدنه هم ندارد طرف مقابل بیمه تا سقف خودروی متعارف پرداخت میکند .اگه شکایت کنه میتونه بقیه خسارت رو از مقصر بگیره ؟؟ایا شامل افت قیمت میشود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت طبق نظر کارشناس قابل مطالبه است که باید براساس خودرو متعارف محاسبه شود.
افت قیمت نیز طبق نظر کارشناس قابل مطالبه است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر مطالبه خسارت بیش از ملاک خودروی متعارف مذکور در قانون، نوعی دور زدن قانون است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خسارت طبق نظر کارشناس و خودرو متعارف قابل مطالبه است