مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودرو نامتعارف

سلام بنده با یک توسان 2012 تصادف کردم که مقصر من بودم و خودرو توسط کارشناس محلی و کارشناس بیمه بررسی شد و در همان زمان پلیس به خودرو غیر مقصر گفت اگر شکایتی داری باید خودرو به پارکینگ هدایت شود که ایشان اجتناب کرده و برگه سازش بین طرفین پر شد حال بعد از گذشت 1 ماه ایشان فاکتوری دال بر خسارت وارده به خودرو خود از نمایندگی هیوندای جهت شکایت ارائه داده ماشین شخص باز سازی شده و حال به کارشناسی 3 نفره رسیده و براساس همان فاکتور بر اساس خودرو متعارف کارشناسان مبلغ 320 میلیون خودرو رو برآورد و میزان خسارت وارده به خودرو 180 میلیون و افت 33 میلیون در صورتی اصلا میزان خسارت وارد شده این مقدار نیست و دوم این خودرو کهبدون کارشناسی رسمی برآورد هزینه نشده درست می باشد ضمنا کارشناس بیمه میزان خسارت رو 33 میلیون برآورد کرده ایا شکایت ما به جایی می رسد

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله شكايت خود را تعقيب نماييد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض کنید
خسارت باید براساس خودرو متعارف محاسبه شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید درخواست کارشناسی رسمی برای براورد خسارت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید به نظر کارشناس اعتراض کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بعید است لیکن میتونید به نظریه کارشناسی اعتراض کنید البته با پرداخت هزینه

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام درخواست ارجاع به کارشناسی دهید تا خسارات قبلی که مدعی آن است بررسی شود