مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودرو نامتعارف و دریافت افت قیمت

من از پشت با یک خودرو MVM X22 برخورد کردم و مقصر حادثه هستم
سپر خودرو x22 دچار شکستگی شد بیمه شخص ثالث خودرو را نا متعارف در نظر گرفته و معادل قیمت سپر خودرو دنا مبلغ 2میلیون 700 به حادثه دیده پرداخت کرد
هزینه تعویض سپر خودرو مذکور طبق براورد کارشناس نمایندگی 7میلیون و 400 هزار تومان می باشد.
طبق گفته کارشناس بیمه ما بقی خسارت باید از بیمه بدنه خودرو نا متعارف دریافت شود که متاسفانه اون خودرو دارای بیمه بدنه نمیباشد.
آیا راننده خودروحادثه دیده برا دریافت مابقی خسارت میتواند از من شکایتی داشته باشد؟
آیا مالک خودرو با توجه به اینکه فقط سپر خودرو آسیب دیده می تواند ادعای افت قیمت کند؟

پاسخ ها :

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام بله میتواند برای دریافت مابقی مبلغ دادخواست دهد
در خصوص افت قیمت بستگی به سال تولید خودرو دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نسبت به مازاد نمی‌تواند علیه شما دادخواست دهد ولیکن می تواند افت قیمت را در صورتی که کارشناس تایید نماید از شما دریافت کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام افت قیمت بستگی به تشخيص کارشناس دارد