مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودرو نامتعارف

با سلام بنده با خودرو خارجی تصادف کردم مقصر شناخته شدم شاکی با تامین دلیل از شورا شکایت کرد بنده به رای کارشناس اعتراض کردم قاضی قبول نکرد از بیمه بدنه خود و ثالث پول گرفت اونم قاضی کم نکرد گفتیم خودرو نامتعارفه اونم قبول نکردرفت تجدید نظر رای بدوی رو کپی کرد و نوشت تجدید نظر خواهی رده.برادرم قاضیه وقتی رای رو خوند تعجب کرد همه چی از من سلب شد حتی کارشناس.الان من چه کنم برادرم مبهوت مونده .......

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت تجدیدنظرخواهی دارید لایحه و اعتراض بزنید در غیر این صورت با دلیل جدید تقاضای اعاده دادرسی نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به اعاده دادرسی اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حکم قطعی شده است
و خسارات را هم بیمه پرداخت کرده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت تصادف با خودروی نامتعارف بالای 400 میلیون تومان شما هزینه های خسارت به آن ماشین را در حد خودرو متعارف 400 میلیونی و نه بیشتر از آن باید پرداخت نمایید
در صورت تمایل می توانید از طریق سایت درخواست نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد