مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودروی نامتعارف

سلام با خودروی نامتعارف تصادف کردم و مقصر هستم کامیونم الان پارکینگ هست و بیمه مالی من 300 میلیون هست الان شاکی نمیاد رضایت بدهد تا من ماشین رو از پارکینگ بیرون بیارم میگوید شاید خسارت من بیشتر باشد ایا با وثیقه یا سند ماشین میشود ماشین را ازاد کرد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اعلام تقصیر کنید و نسبت به ترخیص کامیون اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکانش هست می‌بایست از مرجع محترم قضایی اجازه بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر خسارت بدنی وارد نشده باشد خودرو نبایستی توقیف گردد و طرفین باید به بیمه مراجعه نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باقاضی پرونده از طریق لایحه و حضورا مذاکره کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر بیمه و گواهی نامه و معاینه فنی و عدم خلافی دارید بدون وثیقه باید آزاد کنند ربطی ندارد به طرف

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان آزادی خودرو متصور است