مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودروی نامتعارف

با سلام
بنده دوهفته پیش با ماشین 405 خودم با خودروی فوتون وانت مدل 96 (به ارزش حدودا 600 میلیون) که مربوط به ارگان دولتی(محیط زیست) بود تصادف کردم و مقصر هستم. سپر سمت شاگرد چراغ جلو سمت شاگرد و چراغ مه شکن خودرو فوتون خسارت دیده وسقف بیمه بنده تا 11 میلیون هستش.
استعلام قیمتی که بابت تعویض قسمتهای آسیب دیده خودروی زیاندیده گرفتم 10 تا 12 میلیون بوده ولی طرف براساس فاکتوری که از یک نمایندگی گرفته 21میلیون خسارت ماشین رو زده و در شورای حل اختلاف از بنده شکایت کردند. البته هنوز پیامک مراجعه به شورای حل اختلاف برام نیامده و فقط پیامک ثبت شکایت برام اومده که گفته بودند ازم شکایت میکنن

سوالی که دارم این هستش آیا فاکتورهایی که ارائه نمودند مورد تایید هستند؟
با توجه به قیمت خودروی(خودروی نامتعارف) ایشان اگر حتی فاکتور ارائه شدش مورد تایید باشه بنده مابقی خسارت رو باید بدم یا اینکه چون خودروی نامتعارف هستش از بیمه بدنه اش باید بده؟؟
ممنون میشم راهنماایی بفرمایید.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توضیح در این خصوص نیاز به ارائه توضیحات بیشتر و ارائه راهکار مناسب حقوق خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید