مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودروی نامتعارف

من با ماشین مزدا3نیو که کنار خیابون پارک بود تصادف کردم بیمه من بهشون 4450 پول داده ایشون می گه خرج ماشینم 15 شده و بقیه پول رو از من می خواد چون بیمه بدنه نداره. من تا 5 م بیشتر نمی تونم بدم ایشون گفت شکایت می کنن و علاوه بر خسارت افت ماشین و خواب و ... رو هم می گیرند. اگه شکایت کنه می تونن همه پولها رو از من بگیرند؟ اصلا من بهتره پول بهشون بدم یا بسپرم به مراجع قضایی بهتره؟ و اینکه اگه اقدام به شکایت کنن زمان بره که من فرصت پول جور کردن دارم یا سریع به نتیجه می رسند؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام در صورت طرح شکایت حدود چندین ماه طول میکشه و با نظریه کارشناسی افت قیمت و خسارات وارده محاسبه می‌شود و اصولا کارشناس از مبلغ که ایشون خواستن کمتر تعیین میکننددرصورت مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه اقدام نماید ژیلاقهرمانی

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

خسارتو افت قیمت طبق نظر کارشناس قابل مطالبه است معمولا روند رسیدگی برحسب تعدد پرونده های هر مجتمع تعیین می شود که می تواند بین یک ماه تا چند ماه باشد . هر پرداختی از جانب شنا بدون حکم دادگاه بایستی در قبال رسید کتبی و اخذ رضایت رسمی باشد