مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودروی نامتعارف

سلام
چند روز پیش با ماشين پرایدم بایک خودروی تویوتا تصادف کردم و مقصر صد در صد حادثه شناخته شدم .و مبلغ خسارت به تویوتا حدود 150میلیون هست که بیمه بر اساس خودروی دنا پلاس قصد محاسبه داشت که راننده تویوتا قبول نکرد و به مراجع قانونی شکایت کرده آیا کل مبلغ را میتواند بگیرد یا چون خودروی غیر متعارف هست بر اساس خودروی متعارف محاسبه میشود (بند سه ماده هشت). و مبلغی که بیمه محاسبه میکند ملاک هست.
خودرو مدل 2010 هست و بالای 10سال آيا افت قيمت ميتواند بگیرد.
باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید