مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام

من با یک دستگاه موتور سیکلت تصادف کردم که منجر به فوت راننده موتور سیکلت شده ،. با توجه به اینکه کروکی که افسر راهنمایی رانندگی کشیده موتور سیکلت مقصر صد در صد شناخته شده، ولی احتمال اینکه اعتراض صورت پذیرد، و خدایی نکرده من مقصر شناخته شوم، چه اتفاقی می‌افتد.

من بیمه نامه شخص ثالث بعلاوه بدنه. را از بیمه ایران دارم، گواهینامه هم دارم،

1- چه مبلغی از دیه را بیمه پرداخت میکند.
2- آیا بیمه هم شخص مقصر جریمه می‌کند.
3- گواهی نامه ام باطل می‌شود یا منفی میخورد،
4-در صورتی که دادگاه دستور به حبس دهد آیا قابل خرید هست. چه مقدار؟
5- آیا به حکم دادگاه میتوان اعتراض کرد ؟

با تشکر

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

فعلا که میفرمایید ایشان مقصر هستند امکان اعتراض به کارشناسی برای شما هم فراهم هست اگر اتفاق دیگری افتاد میتوانید مجددا مشاوره بگیرید

پرسشگر :

سلام

اولیا دم مرحوم که با من تصادف کرد و خودش مقصر بودن با من تماس گرفتن گفتن که اگه امکان داره بیام خودم رو مقصر اعلام کنم تا از بیمه ام استفاده بشه و یه چیزی گیر خانواده اون مرحوم بیاد

بنظر شما چکار کنم .
ایا اگه من خودم اعلام تقصیر کنم چه اتفاقاتی برام پیش میاد و طرفم بعدا چه ادعاهایی میتونه بکنه

علي اكبر يونسي

جناب آقای علي اكبر يونسي :

سلام
1- هر درصد که شما مقصر شوید را کامل پرداخت میکند
2- مبلغ دو درصد از دیه پرداختی را از شما (بعنوان مقصر حادثه ) میگیرد
4- در صورت اخذ رضایت از شاکی امکان تخفیف وجود دارد
5- تا مرحله تجدید نظر بله

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.عزیز سوالاتتان بسیار زیاد است ودر این مقطع نمی گنحد قط به عرض می رسانم نگران نباشید اوضاع وقف مراد است.یاالله

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، ضرب المثل معروفی هست که می گویند سری که درد نمی کند دستمال نمی بندند ! وقتی در کروکی افسر پلیس مقصر شناخته نشده اید برای چه می خواهید خود را به طور غیر قانونی مقصر حادثه جلوه داده و اتهام قتل غیر عمدی (شبه عمدی) ناشی از حادثه رانندگی را به جان بخرید و خود را مشمول حبس تعزیری و پرداخت دیه از طریق بیمه نامه تان نمائید ؟!!! اگر اولیاء دم نسبت به کروکی پلیس معترض هستند خودشان در مهلت مقرر قانونی اعتراض می نمایند و به نظر اینجانب ، نیاز به اقدام دیگری از سوی شما نیست مگر اعتراض به نظریه مجدد هیئت کارشناسان رسمی دادگستری در مهلت مقرر قانونی که به ضرر شما صادر شده باشد .

محمد حسن شریفی

جناب آقای محمد حسن شریفی :

سلام
اگر شما مقصر شوید شرکت بیمه تمام دیه را پرداخت میکند و از باب جنبه عمومی جرم هم دادگاه میتواند حبس یا جزای نقدی صادر کند ولیکن معمولا اگر حکم به حبس دهند بصورت تعلیقی صادر میشه و به نظر بنده جای نگرانی وجود ندارد چرا که سیاست دستگاه قضایی به سمت حبس زدایی پیش میره.
گواهینامتون هم معمولا باطل نمیشه.
ولی بیمه پس از پرداخت دیه به وراث آن مرحوم میتونه از شما خسارت بگیره و شما هم میتونید به صورت اقساط پرداخت کنید و بعضا دیده شده که بیمه خسارت هم نمیگیرد.
حکم دادگاه هم قابل اعتراض میباشد