مشاوره حقوقی رایگان - بیمه دیه پرونده حوادث راننده

سلام. من در تاریخ 96/6/1 تصادف کردم. و گفتند شما شامل حوادث راننده هستید. تمام امور را انجام دادم. و در نتیجه رای داده را برای پرداخت به بیمه بردم. بیمه این نامه به داد گفت این شامل شما نمی شود. قانون عوض شده. به بیمه نامه قدیمی حوادث راننده تعلق نمی گیرد. متن نامه بیمه: احتراما با عنایت به نامه شماره 96/401/84085 مورخ 96/8/27 بیمه مرکزی به استحضار می رساند. اعمال ماده 3 قانون بیمه شخص ثالث مشمول پرونده شما نمی گردد.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید تاریخ تقدم و تاخر موضوع شما بررسی شود اگر حادثه قبل از تغییر قانون باشد مشمول بیمه می شوید و در غیر اینصورت مشمول نمی شوید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

پرونده شما باید مطالعه و بررسی گردد پرداختی ها به راننده مقصر حادثه طبق قانون جدید خواهد بود

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، شرکت بیمه گر مکلف به اجرای رأی قطعی صادره از دادگاه صالح می باشد .

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

هرچند بیمه نامه شما مشمول قانون جدید نمیباشد با این حال بیمه موظف به پرداخت کامل دیه شما میباشد