مشاوره حقوقی رایگان - 20 سال پیش همسرم بر اثر تصادف در جاده قم تهران فوت کرده بود

و من یک پسر دو ساله داشتم و چون سنی نداشتم نمیدانستم که دیه به ما تعلق میگیره الان پسرم 22 سال دارد و من هم به خاطر پسرم میخواهم دیه همسرم را بگیرم
20 سال پیش همسرم از جمکران به سمت تهران می آمد اتوبوس بیست کیلومتری جاده قم تهران بنزین خالی میکنه و همسر من برای کمک به راننده به آن طرف اتوبان رفته تا بنزین بگیره و زمانی که از اتوبان رد میشده یک ماشین پراید با سرعت بالا به همسرم زده و همسرم در جا تمام میکنه و راننده هم فرار میکنه
آیا الان میتوانم دنبال دیه همسرم برم دیه به من تعلق میگیره
لطفا راهنمایی کنید
ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

بله، می توانید برای گرفتن دیه همسرتون اقدام کنید، در ابتدا لازمه کروکی تصادف و اسناد و مدارک بیمارستانی رو جمع آوری نمایید

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

با سلام بله به شما تعلق ميگيرد و بايد تقاضاي پرداخت ديه را از بيت المال بنماييد

یک وکیل

با سلام هرچند در اتوبان عبور عابر ممنوع است و تقصیری توسط راننده خودرو فراری متصور نیست ولی به علت فرار راننده و قاعده هدر نرفتن خون مسلمان علیه بیت المال طرح دعوا شود ممکن است نتیجه حاصل شود.

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

دیه همسر مرحومتان قابل مطالبه و دریافته.جهت راهنمایی بیشتر میتوانید با بنده تماس بگیرید.

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

بله میتوانید دیه همسر خود را مطالبه کنید ولی چون در بزرگراه تصادف افتاده است علیه بیت المال باید تقاضای دیه بنمایید.