مشاوره حقوقی رایگان - دیه و اعاده حیثیت

باسلام شوهرم چندوقت پیش با همکارش درگیر شد و اون آقا شوهر منو کتک زد و الان شنوایی گوش چپش رو از دست داده پزشک قانونی هم تاییدکرده حالا اون آقا از شوهر من الکی شکایت کرده که مزاحم خانومش شده ماهم بخاطر ضرب و جرح شکایت کردیم خواستم بپرسم میتونیم اعاده حیثیت کنیم چون مدرکی نداره و تهمت زده و دیه پاره شدن پرده گوش شوهرم و از دست دادن شنوایش چقدر میشه ممنون

پاسخ ها :

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

باسلام
شما باید بدوا اثبات کنید که بی گناه هستید بعد از صدور قرار منع تعقیب وقطعیت آن اقدام به اعاده حیثیت کنید
در رابطه با پرده گوش باید نظریه پزشکی قانونی را دید بطور کلی ماده 605-قانون مجازات اسلامی بیان می دارد پاره كردن پرده گوش، موجب ارش است و اگر در اثر آن حس شنوايي نيز از بين برود يا نقصان پيدا كند، ديه آن نيز بايد پرداخت شود

پرسشگر :

ببخشیدمتوجه نشدم اون آقاگفته تلفنی شوهرمن مزاحم خانمش شده ومدرکی نداره این خودش اثبات بربیگناهی شوهرم نمیشه ومقداردیه ازدست دادن شنوایی رواگه میشه دقیق بگیدممنون میشم

یک وکیل

سلام " به این سوال که قبلا یک بار توسط همسر شما و یک بار هم الآن توسط خود شما در خصوص دیه یا ارش پارگی پرده گوش مطرح شده پاسخ داده شده است . در مورد شکایت از همسر شما بابت مزاحمت برای نوامیس دیگران یا رابطه نامشروع ، شاکی برای اثبات ادعای خود ، باید دلائل و شواهد یا مدارک خود را به مرجع قضائی تسلیم نماید و از این حیث وظیفه ای بر عهده شما نیست جز دفاع از خود . و اما در صورتیکه ادعای شاکی در مرجع قضائی به اثبات نرسید آنوقت شما در صورت احراز سوء نیت شاکی ، می توانید تحت عنوان اتهام افترا از ایشان شکایت نمائید .

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
دیه از بین رفتن شنوایی یک گوش در صورتیکه بصورت کامل بوده و قابل درمان نباشد نصف دیه کامل میباشد
در مورد شکایت متقابل از همسر شما هم باید عرض کنم بهرحال با توجه به اینکه این شکایت صورت پذیرفته مقام قضایی موظف به تحقیق است در صورت صدور قرار منع تعقیب همسرتون و قطعیت اون میتونید سایر امور رو انجام بدید نه قبل از صدور رای قطعی به نفع همسرتون

یک وکیل

سلام. دیه از بین رفتن شنوایی کامل یه گوش نصف دیه کامل می باشد. در صورت عدم داشتن مدرک در مورد همسر شما قرار منع تعقیب صادر خواهد شد و در اینصورت شما می توانید اعاده حیثیت نمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- میزان دیه پس از اعلام قطعی پزشک قانونی در حکم مشخص خواهد شد.2-صرف شکایت ایشان در دادسرا برای همسر شما حق اعاده حیثیت نمی کند مگر اینکه فارق از دادگاه با نیت سوء نیز چنین تهمتی را به همسران نسبت دهد.یاالله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود کاربر محترم
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد
اگر تمایل دارید برای شما محاسبه گردد باید متن رای دادگاه را به رویت برسانید تا برای شما بطور دقیق محاسبه گردد.