مشاوره حقوقی رایگان - آیا فرد مصدوم حادثه رانندگی می‌تواند رضایت خود رو پس بگیرید؟

سلام
چن وقت پیش پاشنه پای یک مسافر زیر لاستیک ماشینم رفت،، بعد از بردن به بیمارستان و عکس برداری مشخص شد که کوفتگی هست و مشکلی خاصی نیس بعد از چند روز خوب میشه ،، سپس رضایت گرفتم و افسر بیمارستان از طرف رضایت گرفت که شکایتی ندارد از من و به مراکز قضایی و انتظامی مراجعه نمیکنم،، اما گواهی نامه منو نامزدش ازم من برای اطمینان گرفت،،، چند وقت پیش زنگ زد گفت دکتر خصوصی بردم و 50 هزار تومن کارت به کارت کردم و گفت عصر بهت گواهی نامتو میدم، ولی الان زیر حرفش زده و میگه دکتر گفته فیزتراپی میخواد و خودم زنگ میزنم بعدا،،
((((میخواستم بدونم اگه دیگه پولی پرداخت نکنم میتونه شکایتشو پس بگیره؟ )))) و آیا من میتوانم از کسی اون فرد که خویشاوند مصدوم نیس بابت گرو گرفتن گواهی نامه و اخاذی شکایت کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اگر شاکی از شکایت خود صرفنظر کند و رضایت خود را نسبت به مشتکی عنه اعلام نماید ، امکان رجوع از گذشت وجود نخواهد داشت . بهتر است هر کار درمانی یا فیزیوتراپی که در خصوص تصادف رانندگی برای صدمه دیده لازم است شخصاً و حضوراً خودتان انجام دهید و به واریز هزینه اش به حساب شاکی اکتفا ننمائید و گواهینامه رانندگی خود را هم با مذاکره از شاکی دریافت نمائید در غیر اینصورت مراتب را به اجرائیات راهور ناجا اعلام و از طریق مرجع صالح قضایی نیز الزام خوانده را به استرداد گواهینامه رانندگی بخواهید.

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

عدول از گذشت امکان پذیر نیست اما توصیه میشود حتی الامکان هزینه های معالجه مصدوم را بپردازید .حق شکایت و اعلام تخلف برای شما به جهت استرداد مدارک خود محفوظ هست

الهام میدانی

سرکار خانم الهام میدانی :

سلام مطابق قانون درمان مصدومان حوادث رانندگی رایگان میباشد . سایر موارد را همکاران گرامی توضیح داده اند .

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز مینمایم

پرسشگر :

ممنون از همه

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

رضایت ایشان صرفا نسبت به شما اعتبار دارد و مانع از این نیست که دیه را از بیمه مطالبه نماید.