مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت بدون حضور مقصر از بیمه بدون کروکی

با سلام، یک موتور سوار با عقب موتور خود و کلی بار از لای ماشین های پارک شده کنار خیابان به گلگیر جلوی پراید من زد و گلگیر را به شدت صدمه زد بیمه اش را به من داد تا فردا به اتفاق برای دریافت خسارت به بیمه مراجعه کنیم اکنون تلفنش را جواب نمی دهد و حاضر نیست به بیمه بیاید من باید چکار کنم تا بتوانم از بیمه ش خسارت بگیرم؟

پاسخ ها :

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

سلام . چنانچه أفسر پليس در صحنه تصادف حاضر شده و كروكي تنظيم نموده است شما ميتوانيد با توجه به اينكه بيمه موتور سوار را در اختيار داريد به بيمه مربوطه مراجعه نموده و خسارت بگيريد .

یک وکیل

سلام " در فرض سوال احتمالا بدون تماس با مرکز پلیس 110 و اعلام گزارش تصادف به پلیس و مآلا عدم دریافت کروکی تصادف ، با وارد کننده خسارت توافق نموده اید با هم بدون دریافت کروکی پلیس به شرکت بیمه مراجعه نمائید که نامبرده خلف وعده نموده است از اینرو بدوا تقاضای تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری در رشته تصادفات و طرح دعوی مطالبه خسارت در شورای حل اختلاف دادگستری محل اقامت خوانده ( منعکس در بیمه نامه شخص ثالث ) مقوم به ... ریال با احتساب هزینه های دادرسی و همچنین اعلام گزارش تصادف به اجرائیات پلیس راهور محل وقوع تصادف راهکار قانونی شماست .

عطاءاله  فتحعلي پور

جناب آقای عطاءاله فتحعلي پور :

سلام.در صورت کفایت سقف بیمه خسارت شخص ثالث موتور سیکلت شما می توانید با وسیله نقلیه خویش وهمراه داشتن گواهینامه وکارت خودرو وبیمه نامه شخص ثالث خود به نزدیکترین مرکز پرداخت خسارت شرکت بیمه طرف قرارداد موتور سیکلت مراجعه وپرونده تشکیل داده تا کارشناسان شرکت بیمه ضمن بازدید از وسیله نقلیه شما میزان خسارت راتعیین ودر همان محل پرداخت شود.

یک وکیل

سلام. شما میتوانید به بیمه مراجعه و خسارت خود را بر اساس نظر کارشناسان بیمه دریافت نمایید

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

دریافت خسارت منوط به حضور بیمه گذار یا شخص ثالث متصرف قانونیست فلذا تامین دلیل مبنی بر برآورد میزان خسارت و سپس طرح دعوای مطالبه خسارت ضروری بنظر میرسد فلذا مراجعه به بیمه گر فاقد وجاهت قانونی است.