مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام و احترام و خداقوت
داداش من در سال 86 در حال رانندگی با موتورسیکلت به زمین خورده و فوت میکند بعد از 2 ماه شخصی اعلام میکند که داداش شما را کامیون بهش زده و متواری شده و گفته من حاضرم شهادت بدهم، در عین حالی که گزارش پلیس سرعت غیرمجاز در منطقه مسکونی بوده و عدم توانایی در کنترل موتورسیکلت لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام مجددلطفا اگرامکانش هست بیشترراهنمایی بفرمایید.با تشکر

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به همره شاهدد به الین پاسگاه در محل مراجعه وو ثبت شکایت بر علیه راننده مقصر نمایید

پرسشگر :

با سلا م ممنون که وقت گذاشتید

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

سلام
ميتوانيد با تشكيل پرونده از صندوق بيمه ديه دريافت كنيد.
به وكيل دادگستري مراجعه فرماييد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.صرف کامیون کفایت نمی کند.اگر مشخصات خودرو را دارد وآماده شهادت است .بلی.یاالله

پرسشگر :

باسلام ممنون ازکمکتان

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

اگر کنید که کامیون با برادر شما تصادف نموده و کامیون هم مقصر بوده می تونید از صندوق تامین خسارت های بدنی دیه دریافت کنید

پرسشگر :

ممنون ازاینکه وقت گذاشتید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی