مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به فوت

سلام. من تصادفی داشتم که منجر به فوت راننده مقابل شد و همچنین هردو خودرو کاملا در آتش سوخت. طبق کروکی راهنمایی و رانندگی مقصر راننده فوت شده شناخته شد.
با توجه به اینکه دیه فوت راننده شامل وراث می شود چکار باید کرد تا خسارت خودروی من در اولویت پرداخت از ارث متوفی قرار بگیرد؟؟؟
لازم بذکر است متوفی دارای همسر می باشد و مهریه در پرداخت ارث اولویت دارد..
آیا با تامین خواسته از متوفی و توقیف اموالش به حقم خواهم رسید؟

پاسخ ها :

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

سلام.تامین خواسته بدید .ولی باید زودتر از همسر متوفی توقیف مال کنید.

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

سلام.
اگر دردادگاه پرونده تشکیل شده. و مدارکی ازقبیل کروکی کارشناس.گزارش مرجع انتظامی.وجود دارد.
اگر پرونده اولیه تعیین تکلیف نشده تا قبل از صدور رای دادگاه باتوجه به اینکه راننده متوفی مقصر شناخته شده و احتمالا هردوماشین در پارکینگ هستند. درخواست تامین دلیل از شورای حل اختلاف محل بدید و در دادخواست خودتون رونوشت کروکی اولیه و مدارک خودروی خودتون ازجمله سند مالکیت رو پیوست کنید. و بعدازاینکه کارشناس تامین دلیل خودرو رو بازدید کرد و برآورد خسارت کرد.باتوجه به نظریه تامین دلیل دادخواست مطالبه ضرر و زیان رو با درج تمام خساراتی که بهتون وارد شده اعم از اصل خسارات وارده. هزینه دادرسی. هزینه پارکینگ. هزینه کارشناس تقدیم دادگاه کنید. دقت کنید این دادخواست رو باید بگزارید رو پرونده اولیه که در دادگاه مطرح بوده . تا همون دادگاه به دعوای مطالبه ضرر وزیان رسیدگی و رای صادر کنه. البته دعوا رو با شناسایی وراث راننده متوفی علیه وراث اقامه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست
تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت نسبت به مطالبه خسارت وارده وجود دارد