مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف منجر به فوت

با سلام استاد معظم.
برادر بنده پارسال با یک تریلی تصادف می کند و در دم خود و سرنشین فوت می نمایند و خودش مقصر حادثه بوده است. تعهد مالی ماشین او ده میلیون بوده است و راننده تریلی رفته از ورثه شکایت کرده و درخواست هفتاد میلیون خسارت برای ماشین نموده است و برادر بنده هیچ گونه اموالی ندارد ولی با هزار مصیبت برای همسرش و دو تا بچه اش از تامین اجتماعی مستمری در آوردیم. آیا درخواست شاکی از ورثه درست است یا خیر؟ اگر درست است چگونه بایستی پرداخت شود؟ با تشکر.
یکی از بچه ها صغیر است.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
طرح دادخواست خسارت صحیح بوده ولیکن وراث تا میزان ترکه متوفی مسول پرداخت هستندنه مازاد بران مگر انکه شخص خواهان اموال متوفی را شناسایی وتوقیف نماید معادل وجهی که وراث را محکوم نموده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیاز به برریی دارد در صورت نیاز داشتن به مشاوره بیشتر می توانید با مراجعه به پروفایل بنده با من تماس بگیرید.
موفق باشید