مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت افت قیمت خودرو

سلام من چند ماه پیش از عقب به ساندرو 95 اتومات زدم .بیمه مبلغ 11 میلیون تعیین کرد و ایشون هم گرفتن ولی الان بابت اضافه خسارت مبلغ 17 میلیون اضافه تر و افت قیمت مبلغ 20 میلیون شکایت کرده و فاکتور های هزینه روی شکایت گذاشته .میخواستم بدونم باید چیکار کنم آیا میتونه بگیره ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت بر اساس خودرو متعارف محاسبه می شود و نامبرده اگر بخواهد طرح دعوی کند باید بیمه لا نیز طرف دعوا قرار بده
خسارت افت قیمت طبق نظر کارشناس قابل مطالبه است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دریافت مطالبه خسارت افت قیمت بستگی به شرایط قرارداد بیمه‌ای دارد
نیاز به بررسی بیشتر دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان افت قیمت را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر سقف بیمه‌ی شما از 11 1 میلیون تومان بیشتر بوده است ایشان می‌بایست از بیمه مطالبه کند اما در خصوص افت قیمت راننده‌ی مقصر مسئول است

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
بیمه خسارت خودروی متعارف را می‌دهد وبرای افت قیمت نیاز به نظرکارشناس است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. تمام خسارات وارده مازاد بر هزینه پرداختی بیمه قابل مطالبه و وصول است.
افت قیمت با توجه گذشت بیش از پنج سال از عمر خودرو منتفی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال افت قیمت و خسارت وارد شده طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری تعیین خواهد شد و شما میتوانید در مهلت مقرر نسبت به آن اعتراض کنید‌.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر بیش از مبلغ بیمه خسارت دیده باشند همچنین افت قیمت هر دو قابل مطالبه می‌باشد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، میتوانید از بیمه نامه ثالث استفاده کنید