مشاوره حقوقی رایگان - امضا و انگشت

سلام. ما ماشینی قولنامه کردیم و در موقع قولنامه طرف به ما گفت پایین این برگه سفید رو امضا و انگشت بزنید که لازم نباشه بیاین برای محضر و وکالت بدین برای تعویض پلاک ماهم اعتماد کردیم و امضا کردیم الان به مشکل خوردیم طرف میگه من امضا و انگشت ازت دارم که اون ماشین مال خودمه و نفروختمش ایا میتونه ازون کاغذ سفید سواستفاده کنه؟ چون همسر من سواد زیادی نداشت ازش سواستفاده کردن

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورت سواستفاده از سفید امضا مرتکب جرم شده، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بطرفیت ایشان مطرح نمایید و اظهارنامه ای مبنی بر عودت سفید امضا از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله این کار شدنی است وای دفاعدمناسب میطلبد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه بله محتمل است
حتما اظهارنامه ای در این خصوص برای ایشان ارسال نمایید و سپس تحت عنوان جعل و تحصیل مال از طریق نامشروع از ایشان شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان سوءاستفاده از سفید امضاء شکایت کنید
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر توسط کارشناس رسمی مشخص خواهد شد که سفید امضا بوده است و مورد سو استفاده قرار گرفته است

و شما بلافاصله دادخواست الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌توانید تحت عنوان سفید امضا شکایت نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با اثبات سفید امضا بودن می توانید تحت عنوان سواستفاده از سفید امضا از ایشان شکایت کنید...

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله و همسرتان باید سو استفاده از سفید امضا را ثابت نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر سوءاستفاده کرد میتوانید شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از ایشان تحت عنوان سواستفاده از سفید امضاء شکایت کنید.